Blogg

Men några bokprojekt finns. Stockholmsboken jag och Peter Frisk skriver åt Outdoor Books kommer ut till hösten. Jag har formgett en bok om klippbyar i Provence åt samma förlag och författaren Ingrid Hultqvist, som även den kommer i höst. Några brittiska bokidéer finns också och jag ska börja nysta i dem. Jag återkommer om dem.

Vi ses där torsdag 11-20, lördag 11-19 och söndag 12-17!
”Genom att besöka julmarknaden hjälper du oss att fortsätta bedriva och utveckla vårt arbete för svenskar som lever och vistas på de brittiska öarna – tack!”
Jag säljer mina brittiska böcker och en bok om Sarek med engelsk text. Det kommer att vara fullsatt, stämningsfullt och jag längtar redan till glöggen där! Massor av spännande stånd med svenskt hantverk och godsaker. 
Några bilder från förra året med kyrkoherde Eric Muhl och en tidigare sådan (om jag inte minns fel) Sveriges ambassadör och familj.
Adressen ja! 6 Harcourt Street, i stadsdelen Marylebone. Nära Edgware Road tunnelbana.
 
https://www.svenskakyrkan.se/london/julmarknad-/-christmas-fair

Jag har gått igenom och uppdaterat fakta och webbadresser. Outdoor Books är förlaget bakom denna titel av mina böcker. Du hittar den i bokhandeln eller på nätbokhandlare som Bokus och Adlibris.

Skottland. Bästa rundturerna.

Inga större förändringar i bokens innehåll. Outdoor Books är förlaget bakom denna titel av mina böcker. Du hittar den i bokhandeln eller på nätbokhandlare som B

Great London Walks i ny upplaga

okus och Adlibris.

Skottland. Bästa rundturerna.

Var på tiden kan man ju säga eftersom de varit slut minst ett år. Men nu har Outdoor Books äntligen tagit steget och trycker nytt. Små förändringar inuti och aningen annorlunda omslag. mest på Skottland som blir British Racing Green. Hoppas skottarna kan ta det.

Sune Karlsson och Michael Kahlow skulle besöka Jokkmokks marknad och bl a promota boken Sarek i dagarna. I ett vintrigt Jokkmokk halkar Sune med badhandduken över armen och bryter axeln. Ett besök på Gällivare sjukhus gör klart för Sune att de får ta sig hemåt så det blir ingen vistelse på marknaden för de båda. Tråkigt!

Jag jobbar extra några månader på AJ-Produkters Inhouse byrå och får ont om tid till storartade ting. Däremot kan jag berätta att den storartade boken Lägereldens mat av Alf Andersson och Juha Rankinen (foto av Jonas Gerdle) går som tåget. Setterns Förlag köpte just 600 böcker (till att börja med) till sina bokklubbs-medlemmar. Glädjande. Omtryck i antågande.

Emma Carmichael från Edinburgh öppnade bokhandeln för tre år sedan och driver även ett café i lokalerna och har även enstaka jazzkvällar för intresserade. Kaffet är gott och bakverken ännu bättre. En liten men kunnig bokhandel. Välkommen dit!

travelling through

Skyltfönstret

1 2 3 9